ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

ÁGNES TEMESVÁRINÉ FERENCZI

Független vállalkozó

+36204669443

ferenczyagi@gmail.com

F.I.T. Boxes

FITT ÉS ENERGIKUS

A Forever FIT a modern technológia legújabb vívmánya, amely biztosítja számunkra az ásványi anyagokat, és a jobb életminőséget, melyek igen fontosak az étrend- és mozgás programunkban, három könnyen elsajátítható lépésben: Clean9, FIT15 és a Vital5. A C9 segít abban, hogy könnyedebbnek és energikusabbnak érezzük magunkat. Az F15 megváltoztatja a táplálkozással kapcsolatos elképzeléseid és érzéseid, megtanítja, hogyan maradj tartósan fitt és energikus, és segít abban, hogy hosszú távon megőrizhesd fittségedet és azt az egyensúlyt és életminőséget, amelyet a program során elértél. Végül, használd a V5-öt arra, hogy fenntartsd az elért súlycsökkenésed,miközben a megfelelő mennyiségű és változatosságú tápanyaghoz juttatod hozzá szervezetedet.

A FORRADALMIAN ÚJ FIT PROGRAMRÓL

A Forever F.I.T. egy továbbfejlesztett étrend- és mozgásprogram, amely biztosíthatja számodra a jobb életminőséget azzal, hogy elérd a testsúlykontrollal kapcsolatos céljaidat. A program három hatékony csomagból áll: Clean9, FIT15 és Vital5, melyeket úgy alakítottak ki, hogy segítsenek a testsúlykontrollban, támogassák, hogy energikus légy és jól érezd magad függetlenül attól, éppen milyen a fittségi szinted.

A Clean9 program segítségével olyan utazásra indulhatsz, mely során csinosabbá és energikusabbá válhatsz. Ezzel a hatékony és könnyen követhető programmal minden eszköz a rendelkezésedre áll, amellyel még ma elkezdheted tested átformálását, ráadásul könnyedebbnek és energikusabbnak érezheted magad!

Nem számít, hogy éppen most kezded el, vagy már szakértőnek számítasz, mert az F15 kezdő, középhaladó és haladó étrend-és mozgásprogrammal is rendelkezik azért, hogy segítsen téged fitnesz- és testsúlykontroll-utadon. Mindegyik 15 napos program úgy lett kialakítva, hogy kezedbe adja a tudást, amelynek segítségével ihletet kaphatsz ahhoz, hogyan formáld át a tested, valamint alakíthatsz ki magadnak egy jobb életminőséget és tartható életstílust.

A Vital5 csomag öt Forever-terméket kínál, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a jobb életminőséghez, mivel olyan kulcsfontosságú tápanyagokat biztosítanak, amelyek mind a szebb kinézet, mind pedig a kellemesebb közérzet kialakításában fontos szerepet játszanak.

 

Első lépés: MOZOGJ ÉS MÉREGTELENÍTS

A Clean9 egy alapozó program. A programmal könnyedebbnek és energikusabbnak érezheted magad. Annak érdekében, hogy minél könnyebben követhesd a programot, mellyel elindulhatsz a "Jobb közérzet. Szebb kinézet." felé vezető úton, egy könnyen követhető rendszert állítottunk össze egészséges étkezési javaslatokkal, receptekkel és az alakformálásodat és életmódváltásodat megalapozó mozgásprogrammal.  

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

FIT15-tel még személyre szabottabban közelíthetsz, ahhoz, hogy jobban érezd magad és szebben nézz ki. Válaszd azt a szintet a három közül, mellyel a leghatékonyabban érheted el céljaidat, és amellyel elindulhatsz az úton a tartós változás felé!

KEZDŐ szint: Új vagy az étrend-kiegészítők és a fitnesz világában? Akkor indulj az F15 Kezdő 1 és 2-vel! Sajátítsd el a fitnesz alapjait személyre szabott saját-testsúly gyakorlatokkal, alapmozdulatokkal és alap kardió edzésekkel! Építsd fel az alapot a könnyen követhető útmutatás segítségével, amiben egészséges recepteket, testsúlykontroll termékeket és fontos életmód tippeket (pl. a proteinek hasznáról, és a minél egészségesebb reggeli összeállításáról) találhatsz!

KÖZÉPHALADÓ szint: Elmondható, hogy aktív vagy, de rutinodat szeretnéd felpörgetni? Akkor válaszd az F15 Középhaladó 1 és 2-t! A csomagban található napirenddel, melyben kedvenc testsúlykontroll termékeinket, egészséges recepteket, új személyre szabott gyakorlatokat, intervallum-edzéseket és FIT jógát találhatsz, az F15 Középhaladó program segítségedre van abban, hogy tested átalakuljon és izmaid szálkásabbá váljanak. Ismerd meg a rezisztencia edzés és a magas intenzitású kardió edzés előnyeit, és azt, hogyan teheted a változást tartóssá (pl.: az ételek iránti sóvárgás leküzdésével, vagy az alvás fontosságának tudomásul vételével, melyeknek nagyon fontos szerepük van a testsúly csökkenésben).

HALADÓ szint: Végül pedig azok számára, akik nagyon aktívak, de egy jobb programot keresnek, mely céljaikat hatékonyabban támogathatja, itt az F15 Haladó 1 és 2. Tudj meg még többet az izmokról célzott gyakorlatokkal és haladó kardió edzésprogrammal. Ismerkedj meg olyan haladó nézetekkel, mint a testre szabott tápanyagbevitel, és a különböző tápanyagok bevitelének időzítése.

IGAZÁN HATÉKONY NAPI ÉTRENDET SZERETNÉL?

Mindennapjaink során gyakran annyira elfoglaltak vagyunk, hogy olyan ételeket választunk, melyek igazodva felpörgött életünkhöz, könnyen és gyorsan hozzáférhetőek és elfogyaszthatóak. Ám ezek az ételek nem tartalmazzák azokat a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre szervezetünknek szüksége van. Ez az utolsó pont, ahol a Forever FIT a Vital5 csomaggal beléphet életedbe.

A Vital5 öt nagyszerű Forever termékkel hidalja át táplálkozási hiányosságainkat és olyan alapvető tápanyagokat biztosít, melyek segítségünkre vannak abban, hogy még jobban érezzük magunkat és nézzünk ki. Ám ez több annál, hogy szervezetünket hozzájuttatjuk a megfelelő vitaminokhoz.

Az összetett program, amely azt tűzi ki célul, hogy minél egészségesebbek legyünk, a tápanyagok felszívódását a Forever Aloe Géllel és Forever Actice Probiotic-kal maximalizálja, a keringést az Omega3-mal optimalizálja, mely a Forever Arctic Sea-ben és az ARGI+-ban található meg, a szervezetet pedig a Forever Daily-vel erősíti, mely több mint 55 tápanyagot tartalmaz, alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

LÉGY FITTEBB ÉS ENERGIKUSABB! KEZDD EL MOST!

A képekre kattintva kedvezményes áron vásárolhatod meg az általad választott ízesítésű csomagot, a neked megfelelő szinten. 

Clean 9 F15 Vital5 Pak

EGY TELJES TERMÉKCSALÁD A JÓ KÖZÉRZET, SZEBB KINÉZETÉRT

Élvezze a legmagasabb minőségű Aloe Vera italok, étrend-kiegészítők, bőrápolási és arcápolási termékek jótékony hatását! Kezdjen el most egy szakszerűen összeállított, tartós eredményt biztosító és élvezetes testsúly-kezelő programot!

Aloe Vera italok: Élvezze az Aloe Vera minden jótékony hatását a friss és stabilizált Aloe gél italok formában! A különböző Aloe Vera italok elsődleges összetevője a nyers aloe vera gél, amely értékes kiegészítője az egészséges táplálkozásnak. Fogyassza az italok bármelyikét napi rendszerességgel, ezzel is elősegítve a tápanyagok emésztését és felszívódását, illetve értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal kiegészítve mindennapi étrendjét a megfelelő, egészséges életmód alakítása érdekében. 

Étrend-kiegészítők: Az étrend-kiegészítő termékek a legjobb forrásból beszerzett, legmagasabb minőségű összetevőkből készülnek a legmodernebb technológiák segítségével. Minden egyes termék megőrzi a benne lévő természetes tápanyagok 100%-át, ezzel is támogatva jó egészégi állapotunkat és közérzetünket.

Méhkaptár-termékek: A Forever Living Products figyelemre méltó, 100%-ban természetes összetevőkből álló méhészeti termékeket is kínál az Ön számára. Csúcsminőségű, különlegesen megtervezett berendezések segítségével gyűjtik be az alapanyagokat, ezáltal megőrizve azok természetességét. Valamennyi méhészeti termék - Méz, Royal Jelly, Bee Pollen, Bee Propolis - természetes és tápanyagokban gazdag, eredeti állapotukban kerülnek a kaptárakból Önhöz, úgy ahogyan a méhek évezredek óta elkészítik. 

Testsúly- kezelés: Napjainkban mind több és több ember figyel testsúlyára és arra, hogy egészséges életet éljen.   Vajon milyen is az ideális diéta? Legyen jóízű, könnyen betartható, tartsa fenn energia szintünket és természetesen ne szaporítsa kilóinkat. Van egy remek hírem! A szakszerűen összeállított testsúly kezelő program mindezekben az Ön segítségére lesz. Méregtelenítés és eredményes testsúlykezelés szenvedés nélkül, élvezetes formában!

Bőrápolás: Bőrünk, a legelső védelmi vonalat jelenti a szennyeződésekkel és egyéb káros külső hatásokkal szemben folytatott mindennapos küzdelemben, így védelme és megerősítése különösen nagy odafigyelést igényel. Az Aloe Vera, amelyet a természetes gyógyításban tradicionálisan használunk bőrünk megnyugtatására, ideális védelmet biztosít bőrünk számára. Különleges és egyedülálló termékeket alkottunk, amelyek természetes módon hidratálják, valamint létfontosságú tápanyagokkal és vitaminokkal látják el bőrünket. Bőrápoló termékeink hatékony védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben, melyet a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által, termékeink számára kiadott minősítő pecsét is igazol.

Sonya kozmetikumok: A Sonya Colour Collection egy olyan, a világon egyedülálló Aloe Vera alapú kozmetikai termékcsalád, amely egyszerre ötvözi a bőrápolást a szépség ápolással. A Sonya termékek olyan természetes összetevők különleges kombinációjából állnak, mint például a tiszta Aoe Vera, antioxidáns vitaminok, tengeri eszenciák, vagy a kamilla - amelyek mind bőrünk védelmét, ápolását, kényeztetését hivatottak biztosítani. Ez a nagyszerű kollekció felvonultatja a színek valamennyi árnyalatát az összes lehetséges bőrtónus, illetve hangulat számára, sőt, sokoldalúsága biztosítja, hogy egy szempillantás alatt a nappali sminket alkalmivá varázsoljuk. Engedjük hát, hogy a Sonya megmutassa az utat az igazi szépséghez!

Testápolás: A Forever Living Products ötvözte az Aloe Vera Gél összes jótékony hatását egyéb kiváló minőségű összetevőkkel, így nyújtva Önnek a természetes higiéniai termékek felülmúlhatatlanul széles skáláját. Termékeink biztosítják az Ön számára, hogy tetőtől talpig, az egész testén élvezhesse a stabilizált Aloe Vera jótékony hatásait. Személyi higiéniás termékpalettánk a legkülönfélébb krémektől kezdve a géleken át egészen a samponokig és lemosókig az Ön egészségét valamint szépségét szolgálja. 

 

TAPASZTALATOK A FOREVER CLEAN 9 PROGRAMJÁVAL

 

 

   

Fedezd fel a Forever által kínált további lehetőségeket! Kattints ide!